Een kwestie van vertrouwen

Al 60 jaar operationeel in de brandstoffenhandel

Het Van Treeck Energy telemetrie systeem

Te late brandstofbestellingen en het onverwachts droogvallen behoren vanaf nu tot het verleden! DieselFox is een slim tankmonitoringsysteem dat op dieseltanks wordt geïnstalleerd en dagelijks automatisch het brandstofniveau van de tank nauwkeurig meet.

Het apparaat maakt gebruik van het mobiele netwerk (NBIoT) om de vulniveauwaarden naar de FoxMobile-app en onze planning te verzenden, die je vervolgens kunt gebruiken om uw vulniveaus te bekijken en te controleren. Met de gratis app heb je inzicht in de brandstofvoorraad en het verbruik. Daarnaast kun je automatische meldingsniveaus instellen op het door jou gekozen vulniveau en ontvang je in de app of via e-mail een melding bij het bereikte vulniveau. Hierdoor raakt de tank nooit meer leeg.

Met de DieselFox nemen wij graag je brandstofvoorraadbeheer uit handen, zodat je nergens meer naar om hoeft te kijken en je je bezig kunt houden met de zaken die echt belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

De voordelen

Automatisch, betrouwbaar en accuraat inhoudsmeetsysteem;
Geen droogvallers meer, machines en voertuigen blijven in beweging;
Inzicht in je verbruik door middel van de gratis FoxMobile-app.

Bekijk de uitlegvideo van FoxInsights op YouTube en zie welke voordelen je kunt behalen door middel van slimme tankdata-analyse. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!